Nälkäpeli-Vihan liekit -elokuvasta uutta materiaalia

Susanna Saarela
Lähde: 
thehungergamesexplorer.com

Nälkäpeli-Vihanliekit (The Hunger games - Catching Fire) -elokuvan ensi-ilta lähestyy. Elokuva on toinen filmatisointi Suzanne Collinsin kirjoittamasta kolmeosaisesta Nälkäpeli (The Hunger Games) -kirjasarjasta. 

Elokuvasta on julkaistu video, jossa päästään kurkistamaan kulissien taakse. Ääneen pääsevät näyttelijät Jennifer Lawrence ja Josh Hutcherson sekä ohjaaja Francis Lawrence. Lisäksi tarjolla on uusi tv-spotti sekä useita kuvia. 

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ja Peeta Mellark (Josh Hutcherson) ovat palanneet voittajina Nälkäpelistä. Katniss on toimillaan kuitenkin sytyttänyt kapinan liekin Panemin asukkaissa ja nyt se uhkaa polttaa kaiken ympäriltään. Seesteinen elämä voiton jälkeen jää kokematta, kun Katniss ja Peeta joutuvat palaamaan areenalle uudelleen muiden aiempina vuosina voittaneiden kanssa. Luvassa on verinen taisto hengissä pysymisestä. Sivussa kuitenkin Panemin presidentti Snow (Donald Sutherland) käy omaa taistoaan kansan kapinaa vastaan. Muutosten aika on edessä.

Nälkäpeli - Vihanliekit saa ensi-iltansa Suomessa 20. marraskuuta.

Elokuvan viralliset sivut

haakuva

haymich


taistelu


finnick

katniisweddingdress